Oyunculuğa adam atan Hadise'nin alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Dizinin setinden ilk kareler geldi!

Oyunculuğa adam atan Hadise'nin alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Dizinin setinden ilk kareler geldi!
Sahne tarzı, açıklamaları ve dans şovları ile dikkat çeken şarkıcı Hadise, oyunculuğa adım attı. Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaşacağı 8 bölümlük dizi projesi kolları sıvadı. Setten karelerini peş peşe paylaşan Hadise'ye sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı

İş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız evlendikten sonra kısa süre sonra ayrılık kararı alan Hadise son dönemde özel hayatıyla  sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Adı sürekli aşk dedikodularına karışan ünlü ismin son olarak adı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile anıldı. Fakat ilişki kısa süre içerisinde yalanlandı.

Hadise şimdilerde yeni dizi projesiyle gündemde. Oyunculuk dersleri almaya başlayan ünlü isim yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaşacağı 8 bölümlük dizi için kamera karşısına geçti. Hadise, ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Esas Oğlan dizisinin setinden karelerini paylaştı. Hadise'ye sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

YORUM YAĞDI

Ünlü sanatçı pozlarının altına 'Bu aralar ben… Ceren' notunu düştü. Hadise'ye; 'heyecanla bekliyoruz', 'her zamanki gibi mükemmel bir iş geliyor', 'çok tatlı ve çok güzelsin', 'geliyor gelmekte olan', 'yine harikalar yaratmışsındır' gibi yorumlar yapıldı.

ALACAĞI ÜCRET...

Hadise'nin 8 bölümlük dizi için 10 milyon TL'ye el sıkıştığı ileri sürülmüştü. Dizide Hadise'nin hayat vereceği Ceren karakteri iflah olmaz bir romantik, risk analisti, Seda Bakan'ın canlandıracağı Selma karakteri de insanı yoracak kadar gerçekçi biridir.

İşte dizi setinden kareler:

Set1Set 4Set2Set3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.