Oyunculuğu bırakan Anıl Tetik, bambaşka bir işe el attı

Oyunculuğu bırakan Anıl Tetik, bambaşka bir işe el attı
Survivor ile büyük çıkış yakalan Anıl Tetik, bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Tetik, oyunculuğu bıraktığını ve farklı bir sektöre el attığını açıkladı.

Survivor 2012 ile tanınan Anıl Tetik, yarışmada elde ettiği üçüncülük sonrası oyunculuğa adım atmıştı. Birbirinden iddialı yapımlarda yer alan Tetik, şimdilerde oyunculuğu bıraktı. Bambaşka bir sektöre el atan Tetik, yeni işi hakkında konuştu.

TV8 ekranlarında fırtınalar estiren Survivor ile ünlenen Anıl Tetik, 2012 sezonunda yarışmada yer almış ve yarışmayı üçüncülükle tamamlamıştı. Anıl Tetik, yarışmanın ardından birçok dizi ve filmde rol aldı. Bir süredir ekranlara ara veren Tetik, geçtiğimiz günlerde görüntüldi. Tetik, oyunculuğu resmen bıraktığını açıkladı.

Anıılll

Anıl Tetik, geçtiğimiz yıl sevgilisi İlknur Karamahmutoğlu ile dünyaevine girmişti. Aile ve yakın dostlar arasında yapılan bir törenle evlenen çiftin, mutlu anları sosyal medyada oldukça dikkat çekmişti.

Anılll

2012 yılından sonra oyunculuğa adım atan Tetik, yarışmanın ardından ekranlarda yer almaya başladı. Tetik,  Üç Kız Kardeş, Tek Yürek ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde rol aldı.

"ARTIK ŞİRKETİME YOĞUNLAŞTIM"

Geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan Anıl Tetik, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.  Tetik, oyunculuğu bıraktığını şu sözlerle açıkladı: ‘Oyunculuğu bıraktım, artık kendi şirketime yoğunlaştım.’’ 

Öte yandan Anıl Tetik'in ailesinin turizm sektöründe yer aldığı ve bir turizm şirketi olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.