Peker Açıkalın aylar sonra kamera karşısına geçti! Doktoruyla birlikte açıklama yaptı!

Peker Açıkalın aylar sonra kamera karşısına geçti! Doktoruyla birlikte açıklama yaptı!
Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiridiği ve konuşma yetisini kaybettiği ileri sürülen oyuncu Peker Açıkalın aylar sonra kamera karşısına geçti. Doktoruyla birlikte son sağlık durumu hakkında konuştu.

Yahşi Cazibe, Avrupa Yakası, Maskeli Beşler gibi birbirinden başarılı projelerde yer alan oyuncu Peker Açıkalın'ın birkaç hafta önce beyin kanaması geçirdiği iddia edilmişti. 61 yaşındaki Peker Açıkalın'ın konuşma yetisini kaybettiği ve bir dizi ameliyat geçireceği belirtilmişti. Doktoruyla kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

‘EŞİM GAYET İYİ VE SAĞLIKLI’

Çıkan haberlerin ardından oyucunun eşi Çilem Açıkalın, "Peker Açıkalın haberleri doğru değil. Evet 4 ay oldu, operasyon geçirdi ancak sağlığı gayet iyi. Yazılanlar gibi değil. Lütfen bu asılsız haberlerle inanmayın. Eşim gayet iyi ve sağlıklı" diyerek iddiaları yanıtlamıştı.

Pekerrrr

‘KONUŞMAM VE YÜRÜMEMDE SIKINTI YOK’

Peker Açıkalın'dan da bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu, bu kez doktoru Serdar Demir ile kamera karşısına geçti. Açıkalın açıklamasında "Yalan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok" ifadelerini kullandı. Doktoru ise  "Peker Bey her zamanki gibi sağlıklı, esprilerine devam ediyor. Böyle de devam edecektir inşallah" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.