Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyordu. Evlilik hazırlığı yapan çiftin ayrıldığı iddia edildi. Ünlü çiftin ayrılık haberi magazin gündeminde hayli ses getirdi.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Yargı'da Ceylin karekterini canlandıran Pınar Deniz bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyordu. İkili geçtiğimiz aylarda evlilik kararı almıştı. Bu yaz nikah masasına oturması beklenen ünlü çiftten kötü haber geldi. Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, büyük aşk bitti.

Denizz

DÜĞÜN TARİHİ ERTELENMİŞTİ

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in haziran ayında evlenecekleri haberleri magazin basına yansımıştı. Ailelerle tanışarak evliliğe ilk adımı atan çiftin, düğün tarihlerinin eylül ayına ertelendiği ileri sürülmüştü.

Pınarrr

Güzel oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajında, konuyla ilgili "Biz öyle insanlar değiliz. Neden tarih koyalım. Şu an her şeyi akışına bıraktık." demişti. Takvim'in habere göre; ikiliden kötü haber geldi. Bir süredir aşk yaşayan çiftin, aşklarına son noktayı koyarak ayrıldığı iddia edildi.

İHANET Mİ?

Bu haberlerin ardından magazin camiasında ihanet iddiaları da konuşulmaya başladı. İkiliden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Ayrılığın nedeninin ihanet mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı olduğu ise akıllarda soru işareti bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.