Prenses Kate kanserle mücadeleyi kazandı! 9 ayın ardından göreve döndü

Prenses Kate kanserle mücadeleyi kazandı! 9 ayın ardından göreve döndü
Mart ayında kanser tedavisine başladığını açıklayan Galler Prensesi Kate Middleton, sessizce kraliyet görevlerine geri döndü. Tedavisi başarıyla tamamlanan Middleton, bu süreç boyunca hakkında çıkan spekülasyonlara son noktayı koydu.

Prenses Kate, Mart ayında başladığı kanser tedavisinin sona erdiğini duyurdu. 22 Mart’ta hastalığını açıklayan ve o tarihten bu yana tedavi gören Middleton, resmi açıklamasında sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. 42 yaşındaki Prenses, uzun bir aradan sonra kraliyet görevlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

1702923.jpg

9 AY SONRA YENİDEN GÖREV BAŞINDA

Tedavisinin ardından resmi görevlerine dönen Galler Prensesi, tam 9 ay sonra ilk defa bir kraliyet toplantısına ev sahipliği yaptı. Windsor Kalesi'nde gerçekleşen ve "Early Years" (Erken Yıllar) projesine odaklanan bu toplantı, Prenses Kate'in kraliyet sahnesine dönüşünü sembolize etti.

PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

Prenses Kate’in öncülüğünde yürütülen "Early Years" (Erken Yıllar) projesi, erken çocukluk döneminin bireyler üzerindeki etkilerini inceliyor. Kraliyet Ailesi'nin resmi sitesinde, bu projenin "bağımlılık, aile dağılması, ruh sağlığı problemleri, intihar ve evsizlik gibi sosyal sorunların altında yatan nedenleri" araştırdığı belirtiliyor.

HASTALIĞI BOYUNCA EVDEN ÇALIŞTI

The Telegraph’ın haberine göre, Prenses Kate tedavi süresince evdeyken de projelerini takip etti. İyileştiği zamanlarda projesi hakkında bilgilendirmeler alarak çalışmalarını sürdürdü.

Prenses Kate, tedavi sürecinde de iki kez halkın karşısına çıktı. Haziran ayında Trooping the Colour etkinliğinde ve 14 Temmuz’da Wimbledon turnuvasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.