Prenses Kate, Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılacak

Prenses Kate, Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılacak
Gördüğü kanser tedavisi nedeniyle kamuoyundan uzak kalan Prenses Kate, geçtiğimiz ay ilk kez geleneksel Trooping the Colour töreninde halkın karşısına çıkmıştı. Prenses kate bu kez Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılacak.

Galler Prensesi Kate Middleton, hakkındaki spekülasyonlar ve kanser tedavisi gördüğünü açıklamasıyla gündemden düşmüyordu. Kraliçe Elizabeth'in ölümünden sonra tahta geçen Kral Charles'ın da kanserle mücadele ettiği biliniyor.

Thumbs B C 2A9733D9E0648Bab39A24Ff1D5807F9B

Prenses Kate, kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından ilk kez halkın önüne çıktı ve İngiltere'deki geleneksel Trooping the Colour törenine katıldı. Kanser tedavisi devam eden Prenses Kate'in Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılıp katılmayacağı ise merak konusuydu.

G S W51 M K Xk A Ag3 N Y

YARIN KUPA TAKDİM EDECEK

Sonunda Prenses Kate'in, Londra'da düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılacağı doğrulandı. Daily Mail'in haberine göre, Prenses Kate yarın Wimbledon erkekler finalinde kazananın kupasını takdim edecek.

Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Galler Prensesi ödülü Novak Djokovic veya Carlos Alcaraz'a verecek. Geçen yıl finalde Novak Djokovic'i mağlup eden İspanyol Carlos Alcaraz'a kupasını takdim eden Prenses, bu yıl da heyecanla beklenen finalde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.