Reha Muhtar yoğun bakımdayken eski eşinin açıklamaları olay yarattı! "Nilüfer'in kızı oğlumu alıkoydu..."

Reha Muhtar yoğun bakımdayken eski eşinin açıklamaları olay yarattı!
Bir dönemin önde gelen haber spikeri olan Reha Muhtar'ın gece yarısı evindeki merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur ise 'Oğluma ulaşamıyorum' açıklamasını yapmıştı. Ardından Uğur'un avukatı Feyza Altun o gece yaşananları açık açık anlattı. Şarkıcı Nilüfer detayı ise herkesi şaşırttı.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, dün gece 01.00 sıralarında Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düşerek, apar topar hastaneye kaldırıldı. Oğlunun haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın entübe edildiği ve bilincinin kapalı olduğu ortaya çıkmıştı.

Muhtar'ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur ise 'Reha beyin durumu hakkında da bir bilgim yok. Oğluma ulaşamıyorum' açıklamasını yapmıştı. Uğur'un bu açıklamasının ardından Feyza Altun Muhtar'ın olaylı gecesini anlattı.

Rehaa

FEYZA ALTUN PAYLAŞTI

Avukat Feyza Altun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir. Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik." ifadelerini kullandı.

Deniz Uğur

'POYRAZ DÜNDEN BERİ KAYIP...'

Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.'

Feyzaa-2

"NİLÜFER'İN KIZI OĞLUMU ALIKOYDU"

Deniz Uğur da video paylaşarak isyan etti ve ''Sabah bana bir telefon geliyor Reha Muhtar yoğun bakıma kaldırıldı diye. Çocuğuma ulaşamıyorum. Hastaneye gidiyorum bana deniyor ki 'Nilüfer ve Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı Yumlu, Poyraz'ı aldı ve hastaneden çıktılar.' Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylüyorlarmış. Oğlumu alıkoymuş kızı karakola gidiyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.