Reytingleri düşen Yalı Çapkını'ndan beklenmedik hamle geldi! Böylesi ilk kez görüldü

Reytingleri düşen Yalı Çapkını'ndan beklenmedik hamle geldi! Böylesi ilk kez görüldü
Yeni sezonda reytingleri bir türlü yükseltemeyen Yalı Çapkını, eski gücünü kazanmak içim bambaşka bir yola başvurdu. Yalı Çapkını'nın son hamlesi sosyal medyaya damga vurdu.

Star Tv ekranlarında yayınlanan başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni sezonuyla birlikte senaryoda yaşanan değişiklikler ve yeni karakterlerin diziye dahil olması nedeniyle seyirciyi hayal kırıklığına uğratmıştı.

Yeni sezonda da Ferit ve Seyran'ın kavuşmasını isteyen izleyici Diyar karakterini eleştiri oklarının hedefi haline getirdi. Yeni sezonda senaryonun gidişatı beğenilmediği için dizinin reytinglerde düşüş yaşadığı görüldü.

capkiniii.jpg

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin rakip dizi Yalı Çapkını'yla ilgili ilginç bir karar alındı. Sosyal medya hesaplarında 77. bölümün tekrarının olmayacağı açıklandı. Kaçıranlar için YouTube kanalına önceden yüklenen yeni bölümlerin bu sefer eklenmeyi bilgisi de paylaşıldı. Sosyal medyada ise bazı kullanıcılar bu karara tepki gösterdi.

yaliii.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.