Şafak Sezer'i görenler tanıyamadı! Değişimiyle gündem oldu!

Şafak Sezer'i görenler tanıyamadı! Değişimiyle gündem oldu!
Başarılı komedyen Şafak Sezer, son dönemdeki değişimiyle gündem oldu. Verdiği kilolarla dikkat çeken Şafak Sezer'in yağlarını aldırıp 8 günde 8 kilo verdiği ortaya çıktı.Ünlü ismin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Kolpaçino, Kutsal Damacana, Türk Malı, Aslan Kral gibi yapımlarla izleyicinin gönlünde taht kuran Şafak Sezer, son dönemde verdiği kilolarla hayranlarının dikkatini çekti. Geçtiğimiz aylarda yüzündeki değişimle de çok konuşulan Sezer'in yağlarını aldırdığı ve 8 günde 8 kilo verdiği ileri sürüldü.

Şafak Sezer önceki akşam, bir konser çıkışı görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden başarılı komedyen '8 günde 8 kilo verdiniz mi?' sorusuna 'tabii tabii. Öyle bir alet var bizim evde gidiyorum 8 günde 8 kere şişip geliyorum' diyerek esprili bir yanıt verdi.

ŞafakMümkün olduğu kadar sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğini söyleyen Sezer yağları aldırdığı konusuna ise 'belirli bir yaştan sonra yağları aldırmakta fayda var' dedi. Ünlü ismin son halini gören hayranları ise; 'Adam erimiş resmen', 'Estetikten tanıyamadım' gibi yorumlar yaptı.

Kaolp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.