Şahan Gökbakar'ın 'sığınmacı' yorumu gündem oldu! 'Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları...'

Şahan Gökbakar'ın 'sığınmacı' yorumu gündem oldu! 'Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları...'
Sosyal medya hesabından paylaştığı videolar ve gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Şahan Gökbakar bu kez de sığınmacılarla ilgili yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti. Gökbakar'ın '10-15 seneye Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları görmeye başladığında aklı başına gelecek bu halkın...' sözlerine kısa sürede yorum yağdı.

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar şimdi de 'sığınmacı' yorumuyla dikkat çekti. X hesabını oldukça aktif kullanarak gündeme dair yorumlarda bulunan Gökbakar, sığınmacılar hakkında yaptığı açıklama ile kısa süre içerisinde gündeme oturdu. Ünlü komedyen '10-15 seneye Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları görmeye başladığında aklı başına gelecek bu halkın' diyerek adeta isyan etti.

Şahann'KABULLENEMİYORUM...'

Gökbakar sözlerini ise şöyle devam etti :'Türkiye'deki seçimlerde Araplar belirleyici olmaya başladığında ayılacak bu halk ama iş işten geçmiş olacak. Atatürk ve silah arkadaşlarının, yüzbinlerce şehidin kanlarıyla kurtardığı bu güzelim topraklara sığınmacı diye, Arap ve Afganların doldurmasını aklım almıyor. Kabullenemiyorum!'

YORUM YAĞDI

Şahan Gökbakar'ın bu sözleri kısa sürede gündem olurken sosyal medyada; 'Milletin derdiyle dertlenen tek sanatçı sensin tebrik ederim', 'Öncelik liyakat, hukuk ve demokrasi olmalı', 'Suriyeli veya Afgan yönetici görmekten rahatsız olmayacak o kadar çok insan var ki.' şeklinde yorumlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.