Sandık Kokusu'nda şaşırtan veda! Başrol diziden ayrılıyor, yerine ise...

Sandık Kokusu'nda şaşırtan veda! Başrol diziden ayrılıyor, yerine ise...
Show TV'nin iddialı dizisi Sandık Kokusu izleyicilerini üzecek bir iddia ortaya atıldı. Sandık Kokusu'nun başrol oyuncularından biri diziye veda ediyor...

Show Tv ekranlarının iddialı dizisi Sandık Kokusu ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Hikayesinin yanı sıra iddialı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çeken dizinin başrollerinde Demet Akbağ, Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ve Meriç Aral gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Metinn

Her çarşamba günü milyonları ekrana kilitleyen diziyi Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme alıyor. Show TV’nin yeni sezonda da devam onayı verdiği dizi, Uğur Yücel ile Demet Akbağ’ı da yıllar sonra aynı projede buluşturdu. Türk halkının severek takip ettiği diziyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Buna göre; Sandık Kokusu'na bir başrol oyuncusu veda edecek.

Metinn

SANDIK KOKUSU'NDA KAN KAYBI...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizide Özge Özpirincçi'nin canlandırdığı Karsu'ya partner olan Atilla karekteri Sandık Kokusu'na veda edecek. Metin Akdülger, önümüzdeki haftalarda Sandık Kokusu'nun kadrosundan ayrılacak. Sandık Kokusu’na yeni başrol erkek oyuncu geleceği de kulislerde konuşulanlar arasında. Yeni erkek başrol oyuncusunun Serkay Tütüncü olacağı konuşuluyor.

Serkayy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.