Sandık Kokusu'nda sürpriz ayrılık: Sete çıkmadan veda etti

Sandık Kokusu'nda sürpriz ayrılık: Sete çıkmadan veda etti
Yeni sezonda büyük heyecanla beklenen Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna katılması planlanan başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz, sete çıkmadan projeden ayrıldı. Sözleşme koşullarında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle diziye veda eden Yılmaz, hayranlarını şaşırttı.

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü ve Uğur Yücel gibi ünlü isimlerin başrollerde yer aldığı Sandık Kokusu, 18 Eylül'de 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak, dizinin kadrosuna son anda katılması planlanan Biran Damla Yılmaz, çekimler başlamadan projeden ayrılma kararı aldı.

YENİ PROJELERE AÇIK KAPI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Karsu karakterinin kuzeni Ayça rolüyle diziye dahil olan Yılmaz, sözleşme şartlarında yaşanan uyuşmazlık nedeniyle projeden ayrılmayı tercih etti. Şimdi ise, yeni sezon için gelen diğer projeleri değerlendirmeye başlayan oyuncunun hangi yapımlarda yer alacağı merak konusu.

1417636

Kırgın Çiçekler, Baraj, Hudutsuz Sevda ve Yasak Elma gibi dizilerde gösterdiği başarılı performansla tanınan Biran Damla Yılmaz, son olarak Kopuk dizisinde rol almıştı. Yeni sezonda hangi projeyle ekranlara döneceği ise büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.