Sandık Kokusu'ndan bomba ayrılık!

Sandık Kokusu'ndan bomba ayrılık!
Metin Akdülger, sezon finali öncesi başrolünde yer aldığı Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı. Veda mesajı yayınlayan Akdülger'in senaryodaki bazı sahnelerden rahatsız olduğu ve sette babasını oynayan Uğur Yücel ile tartışma yaşadığı söylentileri yayıldı.

Demet Akbağ, Necip Memili, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Uğur Yücel'in başrollerinde yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Akdülger, 12 Haziran'da sezon finali yapacak olan diziden ayrıldığını duyurdu.

REPLİK DEĞİŞİKLİKLERİ TARTIŞMA YARATTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Uğur Yücel ve Metin Akdülger arasında sette gerginlik yaşandı. Karakteriyle ilgili "Atilla bunu yapmaz" diyerek zaman zaman replik değiştiren Akdülger'e, babası Hasan'ı oynayan Uğur Yücel'in "Hasan da bunu yapmaz" diyerek karşılık verdiği ve bu durumun ortamı gerdiği iddia edildi.

Yeni Jvgjjjggj

VEDA PAYLAŞIMI YAPTI

Metin Akdülger, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Diziden kareler paylaşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Hanımlar Beyler, hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla da benim hayatımın en büyülü parçalarından biri. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar, yoldaşlar artık benim kalbimdeler, güvendeler. Hikayeler anlatıldıkça hayat bulur, hikaye anlatıcıları da hikayelerinde bulurlar kendi hayatlarını. Bana hayat veren Atilla'ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikayemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.