Şarkıcı Kalben hakkında 'zorla getirme' kararı: Belanın göbeğinin vatandaşıyım

Şarkıcı Kalben hakkında 'zorla getirme' kararı: Belanın göbeğinin vatandaşıyım
Şarkıcı Kalben, yakın arkadaşının davasında tanık olarak yer aldı. Konserleri nedeniyle davaya katılamayınca şarkıcı hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı. Kalben yaptığı açıklamada; "Başım belada falan değil, zaten belanın göbeğinin vatandaşıyım" dedi.

Şarkıcı Kalben sevgilisi tarafından darp ve silahla tehdit edilen arkadaşı Pamela Bringino ile darp raporu aldı. Bringino'yu darp eden Alper E. hakkında şikayet sonrası 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davada Kalben tanık olarak çağrıldı. Konseri nedeniyle davaya katılamayacağını söyleyen Kalben hakkında zorla getirme kararı çıkrıldı.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Bringio'nun şikayeti üzerine Alper E. hakkında iddianame düzenlendi. Mahkemede Kalben'in de tanık olarak dinlenilmesine karar verildi ancak konseri olduğu için duruşmaya katılamayan Kalben için zorla getirme kararı verildi.

'ŞİDDET GÖREN ARKADAŞIMA YARDIM ETTİM'

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kalben; "Şiddet gören arkadaşıma yardım ettim seneler önce. Davanın başlaması seneler alırken barınmasına el verdim. Kedisi, dostları ve bir yuvası oldu. Şimdi diğer yarımkürede, güzel bir hayat kurdu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.