Şarkıcı Nez apar topar hastaneye kaldırıldı! Sosyal medyadan takipçilerini uyardı

Şarkıcı Nez apar topar hastaneye kaldırıldı! Sosyal medyadan takipçilerini uyardı
Son dönemde Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen şarkıcı Nez, dün akşam saatlerinde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü isim, takipçilerine önemli uyarılarda bulundu.

Şarkıcı ve eski manken Nez tiyatrocu Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz günlerde noktalamıştı. Bir süredir gözlerden uzak olan Nez, son olarak yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.

Cihangir’deki evinde aniden rahatsızlanan Nez, acil olarak Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne götürüldü. İlk müdahalesi acil serviste yapılan sanatçı, daha sonra normal odaya alındı ve tedavisine başlandı.

sarkici-nez-hastaneye-kaldirildi-cektigi-videoyla-herkesi-uyardi-1728133964795-1-2.jpg

‘SALGIN VAR ZOR GEÇİRİYORUM’

Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yapan Nez, büyük bir rahatsızlık geçirdiğini belirtti ve "Salgın var, bu kez gerçekten zor geçiriyorum" ifadelerini kullandı. Sağlık çalışanlarına ve doktorlarına teşekkür eden ünlü isim, herkese sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda çağrıda bulundu.

sarkici-nez-hastaneye-kaldirildi-cektigi-videoyla-herkesi-uyardi-17281339644908-2.jpg

TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Nez, yorgun haliyle çektiği videoda kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederek, "Arayan, soran, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız canlar. Biraz toparlanınca tek tek cevap vereceğim. Kendinize çok dikkat edin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.