Şebnem Ferah'ın Özlem Tekin açıklaması şaşırttı!

Şebnem Ferah'ın Özlem Tekin açıklaması şaşırttı!
Şarkıcı Özlem Tekin, yıllar önce müziği bırakıp, kendini Bodrum'daki çiftliğine adamıştı. Geçtiğimiz günlerde komşularının Tekin'den 2 yıldır haber alamadığı ortaya çıktı. Yakın dostu Şebnem Ferah'a Özlem Tekin soruldu, açıklaması ise şaşırttı.

Ünlü rock yıldızı Özlem Tekin 2016 yılında müziği bırakıp Bodrum'da bir çiftlik evine yerleşmişti. Geçtiğimiz günlerde komşularının Tekin'den 2 yıldır haber almadığı ortaya çıkmıştı. Bu haberin gündemde geniş yer bulmuştu.

Gençlok

Aramızda Kalmasın'da yer alan habere göre, her yıl röportaj yaptığı Tekin'in çiftliğine gidince her şeyi kapalı olduğunu ve terk edildiğini gören muhabir, köy halkıyla sohbet etti. Tekin'den iki yıldır haber alamayan komşuları "Evi bırakıp gitti, biz de meraktayız" dedi. Sahnelere dönmeye hazırlanan Şebnem Ferah da uzun süre sonra kameralara yakalandı. Şebnem Ferah’a “Uzun süredir ulaşılamayan Özlem Tekin’den haberiniz var mı? Birbirinize küs olduğunuz konuşuluyor” sorusu soruldu. Ferah ise bu soruya “Haberim yok ama kendisi kardeşim sayılır” dedi. Ferah'ın bu açıklaması hayranlarının kafasını karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.