Selena Gomez: Evlat edinmeyi düşünüyordum

Selena Gomez: Evlat edinmeyi düşünüyordum
ABD'li ünlü şarkıcı Selena Gomez, gündemde kalmaya devam ediyor. Bir süredir müzik yapımcısı Benny Blanco ile birlikte olan Gomez "35 yaşıma kadar kimseyle tanışmasaydım evlat edinmeyi düşünüyordum" dedi.

Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, uzun bir aradan sonra müzik yapımcısı Benny Blanco ile birlikteliğini ilan etmişti.

Ünlü oyuncu Time dergisinin kapak yıldızı olan 31 yaşındaki Gomez, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı ''5 yıl boyunca yalnızdım ve buna alışmıştım. Çoğu insan yalnız kalmaktan korkuyor ve muhtemelen yalnız kalarak kendime işkence ettim ve sonra bunu bir nevi kabul ettim. Kendime bir plan oluşturdum: Eğer 35 yaşıma kadar kimseyle tanışmamış olursam evlatlık edineceğim" dedi.

Yenfgsdgfdgi Proje

'ONUNLA GEÇİRDİĞİM HER ANIN KIYMETİNİ BİLİYORUM'

Bu kararının ardından Blanco ile ilişki yaşamaya başlayan Gomez, "Hiç beklemediğiniz anlarda böyle şeyler oluyor" ifadelerini kullandı.

Gomez, sevgilisiyle uzun soluklu bir ilişki yaşayacağını düşündüğünü söyleyerek, "Onunla geçirdiğim her anın kıymetini biliyorum. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ama yakın zamanda onun hiçbir yere gitmeyeceğini biliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.