Serdar Ortaç "Eş dosttan para istiyor" iddialarına sessiz kalamadı!

Serdar Ortaç
Son dönemde açıklamalarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç hakkında bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Ünlü ismin Whatsapp'ta 300 kişilik grup kurup 5'er bin TL borç istediği söylendi. Ortaç'tan bu iddialara yanıt verdi.

Son dönemde sahneye alkollü çıkmasıyla gündem olan ve sık sık  sosyal meyda hesabından canlı yayın açan Ortaç, hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.

Maddi anlamda büyük sıkıntılar çeken Serdar Ortaç'ın 500 bin TL ödemesi için 300 kişilik bir WhatsApp grubu kurduğu öne sürüldü. Ünlü sanatçının, dostlarından ve tanıdıklarından 5’er bin TL isteyerek, evine gelecek haczin önüne geçmeye çalıştığı iddia edildi.

Ortii

AÇIKLAMA GECİKMEDİ

İddiaların ayyuka çıkmasının ardından ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ortaç, 'Geçen sene bir arkadaşımdan borç aldığım dönemde gerçekleşen WhatsApp konuşmalarını bulmuşlar, onları yayınlıyorlar. 300 kişilik bir grup kurup herkesten para istemişim. Bunlara inanamayın, eğer benim adıma sizden biri para isterse kesinlikle inanmayın' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.