Serdar Ortaç'tan dikkat çeken karar!

Serdar Ortaç'tan dikkat çeken karar!
Harbiye'de konser veren Serdar Ortaç, ayakta durmakta zorlanmış ve ünlü ismin sarhoş olduğu öne sürülmüştü. Ortaç, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile alkolü bıraktığını açıkladı.

Son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla ve yayınlarla  gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Harbiye konserinde ayakta durmakta zorlanmış ve seyirciler Ortaç'ın sarhoş olduğunu iddia etmişlerdi. Bu görüntülerin ardından fazla alkol tükettiği iddia edilmişti. Serdar Ortaç, şimdi ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada sigara ve alkolü bıraktığını açıkladı.

Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen şarkıcı Serdar Ortaç son dönemde alkolü fazla kaçırıp kendini kaybeden ünlü şarkıcı TikTok ve Instagram'da yaptığı açıklamalar da tepki çekiyordu. Ortaç'ın geçtiğimiz günlerde konser verdiği sahneye çok fazla alkol tüketerek çıktığı iddia edilmişti. Ayakta durmakta zorlanan ve şarkıları dahi okumakta zorlanan Ortaç, bir canlı yayın açarak içini döktü.

Ortaçç"TERTEMİZ BİR HAYAT HEPİMİZE NASİP OLSUN"

Şarkıcı, Instagram hesabından sigara ve alkolü bıraktığını açıkladı. Ortaç, paylaştığı videoda şunları ifade etti: "Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın 2. günü... 24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfa ile başlayacağım. Doktoruma sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra tertemiz sigarasız bir hayat hepimize nasip olsun inşallah."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.