Sertab Erener’den konser açıklaması: Bir aydır sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum

Sertab Erener’den konser açıklaması: Bir aydır sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum
Haziran ayındaki bazı konserlerini iptal eden şarkıcı Sertab Erener, yaptığı açıklamada bir süredir sağlık sorunları yaşadığını söyledi. Erener, "Bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Şimdi çok şükür iyiyim, 5 Temmuz'da sahnede buluşmak üzere" dedi.

Bu yıl İsveç’te düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na "Everyway That I Can" ile nostaljik bir dönüş yapan ünlü şarkıcı Sertab Erener, sağlık sorunları nedeniyle bazı konserlerini iptal etmişti.

Yeni Projedfloskfopfi0Daegjer80.Png

Bir aydır ciddi sağlık sorunları yaşadığını belirten 59 yaşındaki sanatçı, 5 Temmuz'da sahneye çıkacağını söyledi.

'BİR AYDIR SAĞLIK SORUNLARIYLA BOĞUŞUYORDUM'

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sertab Erener, haziran ayındaki konserini iptal etmesiyle ilgili "İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden döndüğüm günden bugüne yani bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Maalesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm" dedi.

Ua Pf Is C S K U Ss8Y Ie J6 L N2 A.jpg

'ARTIK KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM'

Ünlü sanatçı sözlerine "Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz'da dinleyeceğiniz yeni şarkı 'Bi Polar' ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere" diye devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.