Ses yarışmasıyla tanındı!  Mutlu Kaya son paylaşımıyla dikkat çekti

Ses yarışmasıyla tanındı!  Mutlu Kaya son paylaşımıyla dikkat çekti
Katıldığı ses yarışmasıyla milyonların gönlünde taht kuran ve erkek arkadaşı tarafından başından vurulan Mutlu Kaya, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.  Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Kaya, son paylaşımına düştüğü not ile dikkatleri çekti.

Sesi Çok Güzel yarışmasında Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya hem sesi hem de doğal güzelliğiyle o dönem tüm Türkiye'yi mest etmişti. Katıldığı bir ses yarışmasında sonra erkek arkadaşının saldırısı nedeniyle bugün vücudunun büyük bölümünü kullanmakta güçlük çekiyor, zor duyulabilen bir sesle konuşuyor.

Kaya-1Yaşadığı olaydan sonra pes etmeyen Kaya, hayata tutunmak için elinden geleni yaptı. Bu süreçte ablası Dilek Kaya da sevgilisi tarafından öldürüldü. Acı dolu hayatına rağmen umudunu hiç yitirmeyen Mutlu Kaya sosyal medyada zaman zaman paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Mutlu"PES ETMEM" DİYEREK PAYLAŞTI

Mutlu Kaya sosyal medyada yine son halini paylaştı.  Kaya'nın paylaşımına  "Yorulmuş olabilirim ama bu, pes ettiğim anlamına gelmez. BEN PES ETMEM" notunu düştü. Mutlu Kaya'ya "Sana helal olsun", "Biz senin ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz, "Başaracaksın" yorumları geldi.

Mutluuu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.