Sessiz sedasız 'evet' dedi… Lana Del Rey'den sürpriz düğün

Sessiz sedasız 'evet' dedi… Lana Del Rey'den sürpriz düğün
Dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey, sevgilisi Jeremy Dufrene ile sade bir törenle dünyaevine girdi. Çift yaklaşık bir ay önce ise İngiltere sokaklarında el ele görüntülenmişlerdi.

Kısa süre önce birlikteliklerini duyuran ABD’li şarkıcı Lana Del Rey ve timsah uzmanı sevgili Jeremy Dufrene, Louisiana'da sade bir törenle dünyaevine girdi. Louisiana'nın Des Allemandes Körfezi'nde gerçekleştirilen sade düğün, yalnızca az sayıda davetlinin katılımıyla kutlandı.

unlu-sarkici-lana-del-rey-jeremy-dufrene-ile-17867067-7594-m-jpg.webp

Geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleşen bu özel günde, Lana Del Rey'i kız kardeşi Caroline Grant ve erkek kardeşi Charlie Hill-Grant yalnız bırakmadı.

gydnfekayaahajf.jpeg

Törende, şarkıcı babası Robert Grant ile birlikte yürürken elinde bir çiçek buketi taşıdı. Lana Del Rey, uçuşan beyaz gelinliğiyle göz alırken, Jeremy Dufrene de şık bir siyah takım elbise tercih etti.

TİMSAH TURUNDA TANIŞTILAR

Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene’in yolları ilk olarak 2019 yılında kesişti. O yıl, Lana Del Rey, Dufrene'in düzenlediği bataklık turuna katılmış ve ikili burada tanışmıştı.

gydmaxwbqaahlyh.jpeg

Dufrene, o gün çekildiği bir fotoğrafın altına “Turlarımda kiminle karşılaşacağımı asla bilemiyorum ama her zaman bir zevk sevgili Lana Del Rey” notunu düşmüştü. Bu karşılaşmanın evliliğe dönüşeceği kimse tarafından tahmin edilmemişti.

LANA DEL REY’İN İLK EVLİLİĞİ

Lana Del Rey'in daha önce nişanlı olduğu müzisyen Evan Winiker ile yolları ayrılmıştı. Bu evlilik, şarkıcının ilk evliliği olarak kayıtlara geçti. Dufrene ise daha önce boşanmış ve üç çocuğa sahip. Çift, 25 Ağustos'ta İngiltere'de el ele görüntülenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.