Sevda Demirel'in 'şeriat' arzusuna Nevşin Mengü'den yanıt verdi: Gitsin Yemen'de...

Sevda Demirel'in 'şeriat' arzusuna Nevşin Mengü'den yanıt verdi: Gitsin Yemen'de...
Şarkıcı Sevda Demirel'in Narin'in tüm Türkiye'yi kahreden haberi sonrası yaptığı şeriat açıklaması tepkilerin odağı oldu. Nevşin Mengü de Sevda Demirel'in şeriatı destekleyen sözlerine tepki göstererek "Gitsin Yemen'de kapanıp yaşasın bakalım..." dedi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bululnan 8 yaşındaki Narin'den gelen kahreden haber sonrası sosyal medyada yapılan bazı yorumlar gündeme geliyor. Şarkıcı ve manken Sevda Demirel, "Eğer şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar! Tabii ki çözüm! Çok ciddi bir caydırıcılık. Ben şeriat, kapanmak vs. sonsuz kabul ediyorum. Yeter ki assınlar, vinçle sallansınlar. Olmaz! Ne hayvanlara ne çocuklara ne bebeklere! Yani bunlar gerçekten insan değil bunlar. İblisin çalışanları bunlar, normal insan bunu yapmaz" dedi. Sevda Demirel'e bir tepki de Nevşin Mengü'den geldi.

Sevdaaa

Nevşin Mengü Sevda Demirel ve benzeri yorum yapanlar için "Demet Akalın mesela; idam gelmeli... Sevda Demirel var bir de şeriat isteyen; kapanmak istiyorsa şeriat gelmesine gerek yok. İkisinin de bilmemesi normal; Erasmus gibi programlar var ya, bu tip ülkelerde de yapacaksın. Harbici şeriat olan, öyle heyetle gitmeyeceksin orada yaşayacaksın birkaç ay. Gitsin Yemen'de Sevda Hanım kapanıp yaşasın bakalım... Şeriatta şöyle oluyor ben İran'da da yaşadım ve tanık oldum; şeriat olunca şöyle olur o köyde muhalif kim var cinayet onun üzerine atılır o idam edilir. Başka uygulaması yok" diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.