Şeyma Subaşı ve Barış Alper, Bodrum gecelerinde yakalandı! Sabaha kadar eğlendiler!

Şeyma Subaşı ve Barış Alper, Bodrum gecelerinde yakalandı! Sabaha kadar eğlendiler!
Acun Ilıcalı ile yaşadığı evlilik sonrası tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Şeyma Subaşı, EURO 2024'teki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan futbolcu Barış Alper Yılmaz ile Bodrum gecelerinde eğlendi. İddiaya göre, ikili sabahın ilk ışıklarına kadar müziğin tadını çıkardı.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ve Mısırlı milyarder eşinden ayrıldıktan sonra Türkiye'ye geri dönen Şeyma Subaşı, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İddiaya göre; Subaşı, tatil için gittiği Bodrum'da futbolcu Barış Alper Yılmaz ile yakınlaştı. Bir süredir kalbi boş olan Şeyma Subaşı gönlünü genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'a kaptırdığı da magazin kulislerinde konuşuluyor.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay tatil yaptığı Göcek'in ardından şimdi de Bodrum'a gitti. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Şeyma Subaşı, şu sıralar Bodrum'dan tatil karelerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

ŞeymaaaÜNLÜ FUTBOLCUYLA DERİN BİR SOHBETE DALDI

Euro 2024'teki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan futbolcu Barış Alper Yılmaz, önceki gün tatil için Bodrum'a gitti. Yakın arkadaşlarıyla lüks bir otelde konaklayan Yılmaz, Şeyma Subaşı ile karşılaşarak derin bir sohbete daldı.

Sabah'ın haberine göre;  saatler ilerledikçe oldukça samimi olan ikili, gece sonunda bir mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. 

Barışş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.