'Şiddet' itirafıyla gündem olmuştu… Dilan Çıtak sessizliği tekrardan bozdu!

'Şiddet' itirafıyla gündem olmuştu… Dilan Çıtak sessizliği tekrardan bozdu!
Geçtiğimiz günlerde "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" diyerek dikkatleri üzerine çeken Dilan Çıtak Tatlıses, bu kez de kendisini büyüten babası Cem Çıtak'ı paylaşarak İbrahim Tatlıses’i eleştirdi.

İbrahim Tatlıses’in, 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses, daha önce yaptığı bir paylaşımda şiddete maruz kaldığını belirtmişti. Şiddet iddiasıyla ilgili detay vermeyen Çıtak, kalp kapakçığı ameliyatı geçiren babasını ziyaret etmedi.

Bugün sessizliğini bozan genç şarkıcı, kendisini büyüten Cem Çıtak'a duyduğu sevgiyi dile getirirken İbrahim Tatlıses hakkında da konuştu.

Yeni Profvdfgdthje

'YAŞAYAN ADAMIN MİRAS ÇETELESİNİ TUTTULAR'

Instagram hesabından Cem Çıtak’ın fotoğrafını paylaşan Dilan Çıtak Tatlıses, şu ifadeleri kullandı; "Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunur. Bu adam bana yatlar katlar bırakmadı, bu adam bana ona duyduğum koca bir aşk, koca bir babalık bıraktı. Öyle güzel evlatlar yetiştirdi ki bu adam... Bazı kimseler gözümün önünde yaşayan adamın miras çetelesini tuttu. Ben konuşmuyorsam hala daha saygımdan."

G S Gow I D Xc A A Jkn0

'BAZI EBEVEYNLER ADAM OLAN EVLAT SEVMEZ'

"Bazı ebeveynler adam olan evlat sevmez. Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım. Ama pes... Ben sahte ortama karşıyım. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur değil mi. Konu bu kadar basit. Evlatlarını iki kişinin sözüyle silmeyen bir babayı kaybettim ben 17 yıl önce. Bu yeterince acı. Saygı duyun lütfen."

Yeni Pbfghfroje

KİRA KRİZİ İDDİASI

İbrahim Tatlıses'in kızı ile arasındaki krizin sebebi ortaya çıktı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses’in kendisine oturması için izin verdiği Bodrum’daki yazlıkta kalıyordu. Tatlıses’in yardımcısı, kendisini arayıp “Kira ödeyeceksiniz ya da evden çıkacaksınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.