Sıla Doğu, kardeşi Dilan Polat'ı ziyaret etti!  "Kardeşim bitmiş durumda 47 kilo..."

Sıla Doğu, kardeşi Dilan Polat'ı ziyaret etti! 
Kara para aklama suçlamasıyla 2023 yılının Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tahliye edilip edilmeyeceği merak edilirken, geçtiğimiz aylarda aynı suçlamalardan tahliye edilen Sıla Doğu, kardeşini ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Doğu, "kardeşim birmiş" dedi. İşte detaylar...

Ünlü fenomen Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan tahliye talebini bugün değerlendirmeye alan mahkeme kararını verdi. Polat'ın tahliye talebi reddedildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç ise Dilan Polat'ın durumunu değerlendirdi. Erdinç fenomen hakkında "Uzun zamandır yemek yemediği için kilosunun düştüğü gelen bilgiler arasında. İçerideki insanlara bazı umutlar verildiğinde o günler geldiğinde tahliye çıkmadığında cezaevindekilerin morali bozuluyor" dedi.

Emrullah

Sıla Doğu ise yayın devam ederken yayına yorum yaparak "Kardeşimin görüşünden çıktım bitmiş durumda, eridi, 47 kilo, kemikleri çıkmış. Artık yeter adil karar verilsin" diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.