Sıla Doğu tahliyesinden sonra ilk kez paylaştı! Son hali gündem oldu

Sıla Doğu tahliyesinden sonra ilk kez paylaştı! Son hali gündem oldu
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çifti için iddianeme hazırlandı. Polat çifti hakkında 3 ayrı suçtan 20 yıldan 40 yıla kadar hapis istendi. Hapis talebinin ardından Dilan Polat'tan mektup geldi ve 'Hiçbir suçumuz yok. Eziyet, zulüm ediyorlar bize' ifadelerini kullandı. Dilan Polat'ın ablası geçtiğimiz ay tahliye olan Sıla Doğu ise kardeşinin mektubunun ardından son durumunu paylaştı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan 20 yıldan 40 yıla kadar hapsi talep edildi. Dilan Polat ise hapis talebinin ardından kayınvalidesi Şükran Polat'a bir mektup gönderdi. Mektubunda "Bizi haksız yere çocuklarımızdan ayırıyorlar. iddianamede tek bir delil olmadan yargılanıyoruz. Hiçbir suçumuz yok. Eziyet, zulüm ediyorlar bize" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat ile birlikte tutuklanan ancak geçtiğimiz aylarda serbest bırakılan Sıla Doğu tahliyesinin ardından ilk kez paylaşım yaptı.

Son halini paylaşan Sıla Doğu 'Bir aydır ilaçlarla ve serumlarla ayaktayım. Karakol imzam ve kardeşimin görüşü dışında evden çıkmadım. Dışarı çıkıp bir yürüyüş bile yapmadım. Sadece ailem için kardeşlerim için dua ediyorum. Kardeşime kavuşmayı istiyorum artık' ifadelerini kullandı.

SON HALİNE YORUM YAĞDI

Doğu'nun bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Sıla Doğu'ya 'çok kötü halde', 'resmen bitmiş', 'çökmüş kadın' gibi yorumlar yapıldı.

Sılaaa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.