"Şimdi kendime çalışma zamanı" diyen Serdar Ortaç'ın kazancı dudak uçuklattı!

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, bu kez de yaz aylarında sahnelerinden alacağı ücretle gündem oldu. Yakın zamanda "15 milyon TL borç ödedim." diyen Ortaç'ın her sahneden elde edeceği ücret dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Ünlü popçu Serdar Ortaç, yakın zamanda alkollü ve kumarı bıraktığını açıklamıştı. “Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım" açıklamasıyla da dikkatleri çeken Ortaç, şu sıralar kazancıyla gündemde. Yoğun konser temposuna giren Ortaç'ın her sahneye çıkışında 1.5 milyon TL kazanacağı iddia edildi.

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre bu yaz takvimi sayesinde şarkıcı büyük bir kazanç elde edecek. Eylül sonuna kadar pek çok konser verecek olan Serdar Ortaç, 3 ay boyunca 80 konsere çıkmayı planlıyor. İddiaya göre Ortaç’ın her sahneden cebine ise 1.5 milyon TL kalacak.

SahneeeÖte yandan, borçlarını kapatabilmek için çok çalıştığını söyleyen Serdar Ortaç, “15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah bu defa parayı tutarım” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.