Sinan Akçıl'dan Aleyna Kalaycıoğlu itirafı! Yasak aşk iddialarına son noktayı koydu!

Sinan Akçıl'dan Aleyna Kalaycıoğlu itirafı! Yasak aşk iddialarına son noktayı koydu!
Survivor All Star'da yarışan ve geçtiğimiz haftalarda elenen Aleyna Kalaycıoğlu'nun adı geçtiğimiz yıl Sinan Akçıl İle anılmıştı. Sinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı ile olan evliliğinin bitiş nedeni olarak Kalaycıoğlu gösterilmişti. Akçıl, iddialara son noktayı koydu.

Survior All Star'daki performansı ve Yunus Emre ile olan yakınlığıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu'nun adı bir dönem ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile anılmıştı. İkilinin iş için başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü söylenmişti. Hatta Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın evliliğinin bitmesine sebep olan kişinin de Aleyna olduğu iddiası magazin kulislerinde hayli konuşulmuştu. Sinan Akçıl, katıldığı bir programda iddialar hakkında açıklamalar yaptı.

Fdgsdgsg

'EVİME SADECE BİR KEZ GELDİ'

Akçıl, Aleyna ile ilgili olarak "Evime sadece bir kez Demet'le birlikte geldiler. Zaten o zaman Survivor'dan bir sevgilisi (Yiğit Poyraz) vardı" dedi. Akçıl, sunucunun uyarısı üzerine de ondan ayrıldığını ve Cengiz Ünder ile sevgili olduğunu söyledi.

Sinan Akçıl ayrıca, "O iş (Aleyna ve sevgilisi) benim ısrarımla bitti. Biz boşandıktan çok sonra oldu. O da ayrılma konusunda yıprandı, biraz zor ayrıldı. Benle beraberlik yaşamak istiyordu. Orayı bitirdikten sonra biz başladık." dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.