Soyadı için 50 milyon TL istedi dedi! Tuğçe Tayfur'dan babasına tepki: Utanıyorum..

Soyadı için 50 milyon TL istedi dedi! Tuğçe Tayfur'dan babasına tepki: Utanıyorum..
Tuğçe Tayfur, babası Ferdi Tayfur’un kendisinden soyadı hakkı için 50 milyon TL talep ettiğini ve kendisine haksızlık yapıldığını belirterek sert bir tepki gösterdi. Tayfur, babasının bu hareketinin kendisini şoka uğrattığını ifade ederek "Halkın sanatçısı değil misin ya? Utanıyorum, vallahi utanıyorum" dedi.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur, bir süredir sorunlar yaşadığı kızı Tuğçe Tayfur'a "soyadımı kullanma" diyerek tepki gösterdi. Babasının kendi kıyafet markasından hisse ve soyadı hakkından para talep ettiğini öğrenen Tuğçe Tayfur, yayınladığı videoyla sitem etti.

"DOSYAYI GÖRDÜĞÜMDE YÜZÜM KIZARDI"

Tuğçe Tayfur, babası Ferdi Tayfur’un soyadı kullanımını kısıtlamak için dava açmasını ve kendisinden ‘para talep etmesi’ hakkında açıklamalarda bulundu. Tuğçe Tayfur bu gelişmeleri "şok edici" ve "utanılacak bir durum" olarak nitelendirdi. Yayınladığı videoda, “Dosyanın içeriğini gördüğümde yüzüm kızardı, utandım” dedi.

1693005.Jpg

FERDİ TAYFUR’DAN HUKUKİ HAMLE

Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur'un kendi soyadını ticari amaçlarla kullanmasını istemediğini belirterek bir dava açtı. Tayfur'un avukatı, “Tayfur soyadının ticari kullanımı ve müvekkilimizin eserlerinin izinsiz paylaşımı konularında yasal haklarımızı koruyacağız” şeklinde açıklama yaptı.

TUĞÇE TAYFUR: SOYADIMI LEYLEKLER VERMEDİ, BABAMDAN ALDIM

Tuğçe Tayfur, babasının talebine cevaben “Soyadımı leylekler vermedi, babamdan aldım” diyerek sitem etti. Ayrıca, babasının şarkılarını tekrar seslendirme projesi hakkında da “Bu proje tamamen yeni neslin şarkılarını hatırlamasını sağlamak amacıyla yapılmıştı” dedi.

"SOYADINI AL BEN DEVAM EDERİM"

Tuğçe Tayfur, babasının kendisine karşı düşmanca tavırlarını eleştirerek, “Bu işin bir de inanmadığın ahireti var. Soyadın senin olsun, ben Tuğçe Aydın olarak devam ederim” ifadelerini kullandı. Ayrıca, babasının şarkılarına izin vermemesine de tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.