Sürpriz evlilikleri çok konuşulmuştu: Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan müjdeli haber!

Sürpriz evlilikleri çok konuşulmuştu: Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan müjdeli haber!
Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı geçtiğimiz haftalarda Paris’te sürpriz bir kararla dünyaevine girmişti. Evliliklerinin ardından Yazıcı'nın memleketi Trabzon'a yaptıkları aile ziyareti büyük ilgi gören çift, şimdi ise müjdeli bir haberle gündeme geldi.

Birçok popüler dizide rol almış olan Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz mayıs ayında milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile Paris'te evlendi. Bir süre evliliklerini gizli tutan çift, daha sonra sosyal medya üzerinden bu güzel haberi hayranlarıyla paylaştı.

G T4 Jg B D W Y A A R Jv E

Melisa Aslı Pamuk, kısa süre içinde Instagram hesabında soyadını değiştirerek bu haberi perçinledi.

465465Uzun süre düğün fotoğraflarıyla gündemde kalan çift, son günlerde Trabzon ziyaretiyle de dikkat çekti. Yusuf Yazıcı'nın köy evinden yaptıkları paylaşımlar büyük beğeni topladı.

G T L0 N I I W E A Ay H4T

BEBEK BEKLİYORLAR

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı yeni bir iddiayla gündeme oturdu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ünlü çift Trabzon Çaykara'daki aile ziyaretinde bebek beklediklerini açıkladı. Bu mutlu haber hayranlarını sevindirirken, Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

G T L0 N I A Xc A Y Wly M

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.