Survivor 2025'in kadrosu şekillenmeye başladı! Acun Ilıcalı eski şampiyon ile el sıkıştı!

Survivor 2025'in kadrosu şekillenmeye başladı! Acun Ilıcalı eski şampiyon ile el sıkıştı!
TV8 ekranlarının fenomen haline gelen yarışma programı Survivor 2025 için hazırlıklar başladı. Nagihan Karadere'nin ardından iddiaya göre Acun Ilıcalı eski şampiyon İsmail Balaban ile de el sıkıştı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2025 kadrosunda yer alacak isimler şimdiden merak konusu olmaya başladı. Yeni sezon için sık sık eski yarışmacıların isimleri de gündeme geliyor.

Yeni sezona hazırlandığı iddia edilen isimlerden biri de Nagihan Karadere'ydi. Survivor Nagihan sağlık durumunun henüz tam iyileşmediğini söyleyerek "Doktorlarla çalışıyoruz, bakalım iyileşirsem hayırlısı ne desem yalan olur" dedi.

Ismail

Mynet'in haberine göre; Survivor'ın şampiyonlarından İsmail Balaban'ın Survivor 2025 kadrosunda yer alacak. Survivor 2025 kadrosuna dair sosyal medyada da çeşitli iddialar da ortaya atıldı. Bunlardan biri de Sabriye Şengül'ün de yeniden kadroda olacağı iddasıydı.

Ismaill Ve EşiÖte yandan 2021 yıllında yarışan İsmail Balaban, sonrasında yarışmacı arkadaşı İlayda Şeker ile dünyaevine girmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.