Tanzanya'da tatil yapan Ceyda Düvenci'nin yeni imajı şoke etti!

Tanzanya'da tatil yapan Ceyda Düvenci'nin yeni imajı şoke etti!
Son olarak Sakla Beni dizisi ile izleyici karşısına çıkan Ceyda Düvenci, dizinin finalinin ardından soluğu tatilde aldı. Oğluyla birlikte Tanzanya'ya tatile giden Ceyda Düvenci, uzun yıllardır kısa kullandığı saçlarına Afrika örgüsü yaptırdı. Gören Düvenci'yi tanıyamadı.

Sakla Beni dizisinin yanı sıra bir de program sunuculuğu yapan Ceyda Düvenci, açıklamlarıyla sık sık gündeme geliyor. Yeni sezon öncesi yoğun iş temposuna ara veren Ceyda Düvenci, yaz tatili için oğluyla Tanzanya'ya gitti. Düvenci, imaj değişikliğine gitmeyi de ihmal etmedi.

Dünen

Uzun yıllardır saçlarını sarı ve kısa şekilde kullanan Ceyda Düvenci, tatilde Afrika örgüsü yaptırdı. Yeni imajını Instagram hesabından hayranlarıyla paylaşan başarılı oyuncu "Hiç denememiştim saçlarımı böyle. Hep merak ediyordum. Kısmet bugüneymiş. Sonrası, öncesi.. Çılgın tatilin son günleri" notunu düştü. Düvenci'nin yeni imajına ünlü isimlerde de yorum yağdı. Pınar Sabancı, Pınar Altuğ Atacan, Melek Mosso gibi isimler Düvenci'nin yeni imajına tam not verdi.

İşte Ceyda Düvenci'nin yeni imajı;

DüveniciiCeydaaaa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.