Tarkan konserinde ortalık bir anda karanlığa büründü! Seyirciler isyan etti!

Tarkan konserinde ortalık bir anda karanlığa büründü! Seyirciler isyan etti!
Yıllar sonra İstanbul'da sahne alan Tarkan, 2 saat boyunca hayranlarına keyfili anlar yaşattı. Konser sırasında bir ara ses ve ışık sisteminde yaşanan sorun nedeniyle Tarkan'ın sesi duyulamadı. Seyircilerin "Ses yok" diye bağırmasının ardından sorun düzeltildi.

Tarkan, 12 yıllık aranın ardından Fanta Fest kapsamında İstanbul Maltepe'de sahne aldı. 2 saat boyunca soluksuz şarkı söyleyen Megastar haziran ayında çıkardığı "Kuantum 51" albümündeki, şarkıları da seslendirdi. Tarkan'ın konserinde bir de ses nedeniyle zor anlar yaşadı.

Tarkan, onbinlerce hayranına sevilen şarkılarını söylerken bir anda ses ve ışık sistemi arızalandı. Şarkı söyleyen Tarkan'ın sesini duyamayan onlarca kişi "Ses yok" diye bağırmaya başladı. O anlarda sesinin dinleyiciye gitmediğini anlamayan Tarkan ise performansına devam etti. Yaşanan aksaklık düzeltilirken Tarkan da sahnesine devam etti.

Tarkannnnnnn

"TEKRAR ŞARJ OLUP GÜÇ TOPLAMAMIZ LAZIM"

Tarkan, "Gerçekten bu muhteşem kalabalığın karşısında yeniden olmak şahane bir duygu. Hayatın yükü, hepimizin üzerinde çok ağır. Biraz arada bir hafiflemek lazım diye düşünüyorum. Tekrar şarj olup, enerjiyle dolup o yükü taşımak için tekrar güç toplamamız lazım diye düşünüyorum. O yüzden bazen şarkılar iyi geliyor be. Gerçekten. Bu enerji iyi geliyor bize" ifadelerini kullandı.

Tarkannn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.