Tek celsede boşanmıştı! Arzum Onan yeni bir aşka yelken açtı!

Tek celsede boşanmıştı! Arzum Onan yeni bir aşka yelken açtı!
Kendisi gibi oyuncu Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evlilliğini tek celsede bitiren Arzum Onan, aşk orucunu bozdu. Boşanma sonrası hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Onan, gönlünü bir iş insanına kaptırdı.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl ani bir kararla sonlandırmıştı. Mehmet Aslantuğ "Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi. Sahiplendiğimi, üzerine titrediğimi zannettiğim belki de o titremede bunalttığımı görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanına saygı duymak zorundaydım" demişti.

Arzu

Boşanma sonrası gözlerden uzak kalmaya çalışan Arzum Onan'ın gönlünü bir iş insanına kaptırdığı iddia edildi. Yaklaşık bir yıl önce boşanan Arzum Onan, iki ay önce kalbinin kapılarını araladı ve Los Angeles'ta yaşayan bir Türk iş insanıyla aşk yaşamaya başladı.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un iddiasına göre; "İki ay önce Arzum Onan'ın kalbini çalmayı başaran kişi Los Angeles'ta yaşayan bir Türk iş insanı. Arzum Onan'a çok iyi geldiği söylenen Türk iş insanının ismi: Orkan Özkan. Arzum Onan gibi başından bir evlilik geçen Orkan Özkan'ın iki kızı var."

Aşkk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.