Teoman'ın açık artırmadaki gitarını alan gizemli kişi Kenan Doğulu çıktı

Teoman'ın açık artırmadaki gitarını alan gizemli kişi Kenan Doğulu çıktı
Ünlü rock yıldızı Teoman geçtiğimiz haftalarda 30 yıldır ikonik şarkılarını bestelediği gitarını açık artırma ile satışa çıkarmıştı. 466 bin TL'ye satılan gitarın geliri ise Çocuk Esirgeme Kurulu'na bağışlandı. Gitarı Kenan Doğulu'nun satın aldığı ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı Teoman'ın 30 yıldır bestelerini emektar gitarı açık artırma ile 466 bin TL'ye satıldı. Geliri Çocuk Esirgeme Kurulu'na bağışlanan gitarı kimin aldığı ise merak konusu olmuştu. Daha önce yaptığı bir açıklamada mirasının dörtte birini çocuklara bağışlayacağını söyleyen Teoman, 30 yıldır bestelerini yaptığı gitarını çevrimiçi olarak gerçekleşecek olan Bosphorus Art Society, 'Cash on the Table' müzayedesinde sattı. Gitarın yeni sahibinin ise ünlü şarkıcı Kenan Doğulu olduğu öğrenildi.

Teo466 BİN TL'YE SATILDI

Teoman'ın gitarı düzenlenen müzayedede tamı tamına 466 bin TL'ye satıldı. Sanatçının 30 yıldır bestelerini yaptığı efsane gitarından elde edilen tüm gelir ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanarak çocuklar için harcanacak. BAS Topluluk Başkanı Haldun Demirhisar, Teoman'ın başlattığı bu bağış geleneğinin bundan sonraki tüm müzayedelerde de devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.