Tim Burton'ı emeklilikten vazgeçiren dizi

Tim Burton'ı emeklilikten vazgeçiren dizi
Ünlü yönetmen Tim Burton son filminden sonra emekli olmayı düşündüğünü ancak bir projeyle fikrinin değiştiğini açıkladı.

Tim Burton, 2019 yapımı Dumbo filminin vizyona girmesinin ardından film yapımcılığından emekli olmayı düşündüğünü, ancak Netflix'in popüler dizisi Wednesday'de elde ettiği olumlu deneyimin kendisini önümüzdeki Beetlejuice Beetlejuice ile geri dönmeye yetecek kadar canlandırdığını açıkladı.

Winona Ryder'ın 1988 yapımı orijinal filmdeki Lydia Deetz rolünü tekrar canlandırdığı korku komedi devam filminin 6 Eylül'de vizyona girmesi planlanıyor.

Variety'ye konuşan 65 yaşındaki Burton, Dumbo'nun yayımlanmasının ardından film yapmaya devam edip etmeyeceğinden emin olmadığını söyledi: "Gerçekten bilmiyordum. Emekli olabilirdim ya da... yani, bir daha animatör olmazdım, bitmişti."

Usta yönetmen, Wendsday dizisinin "kendisini bir şeyler üretmeye yeniden bağladığını" söyledi .

Doğaüstü Addams Ailesi serisinin bir yan ürünü olan Netflix dizisi, senaristler Alfred Gough ve Miles Millar tarafından yaratıldı ve Burton da yönetmen ve yönetici yapımcı olarak katıldı. Burton dizi için, "Romanya'ya gittik ve yaratıcı bir sağlık kampı gibiydi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.