Tuğçe Tayfur'dan babasına 'menajer' sitemi: Yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu

Tuğçe Tayfur'dan babasına 'menajer' sitemi: Yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu
Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, babasının menajeri ile nisan ayında tartışmıştı. Aylar önce olan olayın ardından yeni bir açıklama yapan Tuğçe Tayfur, "Babamın benim yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu. Kırgınım" dedi.

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, babasına yönelik sitem dolu açıklamalarıyla magazin gündeminde yankı uyandırdı. Babasıyla arasındaki gerginliğin ardındaki gerçekleri paylaşan Tuğçe Tayfur, uzun süredir süren küslüğün perde arkasını anlattı.

MENAJER TARTIŞMASI

Tuğçe Tayfur, sosyal medyada yaptığı açıklamada, babası Ferdi Tayfur ile arasının menajer Şirin Gözalıcı yüzünden bozulduğunu iddia etti. Nisan ayında Gözalıcı ile yaşadığı tartışma sonrası, olayın babası tarafından nasıl ele alındığını anlatan Tayfur, "O, bu olayı kullanarak babamı dâhil etti" diyerek durumu özetledi.

1473075

‘BENİ HARCAMIŞ GİBİ OLDU’

Tayfur, babasının menajerinin yanında yer almasına tepki göstererek, "Babamın benim yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu. Kırgınım" ifadelerini kullandı. Bu sözlerle aralarındaki kırgınlığın derinliğini gözler önüne serdi.

1481587

NE OLMUŞTU?

Tuğçe Tayfur’un, Muhammet Aydın ile tanışıp kısa süre sonra evlendiği ve ikinci çocuğunu dünyaya getirdiği dönemde, babasıyla sorunlar yaşamaya başladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu olaylar, baba-kız arasındaki gerginliğin temelini oluşturmuş gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.