Tuğçe Tayfur'dan babasına sitem: Beni harcamış gibi oldu

Tuğçe Tayfur'dan babasına sitem: Beni harcamış gibi oldu
Şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur Aydın, babasıyla arasında geçen ve sosyal medyaya yansıyan gerginliğe açıklık getirdi. Aydın, "Babamla kavga etmedim ama yanındakiyle sağlam bir kavga ettim. Kırılan taraf ben oldum. Babamın daha çok benim yanımda durmasını isterdim. Harcamış gibi oldu beni." dedi.

Kendisi de şarkıcı olan Tuğçe Tayfur Aydın, nisan ayında babası Ferdi Tayfur'un basın danışmanı Şirin Gözalıcı ile kavga etmişti. Ünlü şarkıcı, babasını üzmemesine dair takipçilerinden gelen yorumlara bir video ile cevap verdi. 

36 yaşındaki müzisyen, babası Ferdi Tayfur'u bu tartışmaya Şirin Gözalıcı'nın dahil ettiğini iddia etti.

'ŞİMDİ OLSA KALE ALMAM'

"Ben babamla kavga etmedim, onun yanındaki şahısla kavga ettim. O zaman hamileydim. Instagram'dan benim fanlarıma atıp tuttuğu için sinirlendim. Ona Instagram'dan cevap verdim. Ha şimdi vallahi de vermem, kale almam. Ama o bu olayı kullanarak babamı dahil etti. Babamın hesabından 'Neden kaçtığımı anladınız mı şimdi?' gibi abuk sabuk bir şey yazdı. Sonra babama bir video çektirdi. Babam sanki beni harcamış gibi gözüktü. Halbuki hiç alakası yoktu. Babamın haberi bile yoktu bence bu durumdan." şeklinde konuşan Aydın, babasını aradığını ve yaptığı paylaşımın nedenini sorduğunu söyledi.

'BABAM YANIMDA DURSUN İSTERDİM'

Aydın, "Babamı aradım, 'Sen ne demek istiyorsun?' dedim. Kim ne yaptı sana yıllar önce? Annem sana 35 yılını vermiş. Tepki veremedi adam çünkü bence haberi bile yok bu olaydan. Arkada onun sesini duyunca tepki gösterdim. Olay bundan ibaret. Babamla kavga etmedim ama yanındakiyle sağlam bir kavga ettim. Kırılan taraf ben oldum. Babamın daha çok benim yanımda durmasını isterdim. Harcamış gibi oldu beni." sözleriyle babasına sitem etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.