Tuncel Kurtiz'in vasiyetine uyulmadı! Mezarının son hali herkesi şaşırttı!

Tuncel Kurtiz'in vasiyetine uyulmadı! Mezarının son hali herkesi şaşırttı!
Türk sinemasının efsaneleri arasına adını altın harflere yazdıran Tuncel Kurtiz, vefatından yıllar sonra mezarı ile gündeme geldi. Tuncel Kurtiz'in "Mezar taşım olmasın, adım yazılmasın" vasiyetine rağmen mezar yeri oklarla gösterilen Kurtiz'in mezarının son hali dikkat çekti.

Ezel dizisinde canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakterine hayat vererek milyonların gönlüne taht kuran Tuncel Kurtiz ani ölümüyle sevenlerini büyük yasa boğdu. Tuncel Kurtiz'in ölümü sonrası vasiyeti gündeme gelmişti. Balıkesir’in Güre ilçesindeki Tahtakuşlar Köyü’ne gömülme vasiyeti yerine getirilemeyen Kurtiz aynı zamanda mezara isminin yazılmasını ve mezar taşı da istemiyordu. Ancak usta oyuncunun mezar yeri oklarla gösteriliyor ve ismi de mezarda yer alıyor.

Tuncell

Magazin Burada yer alan habere göre, usta oyuncunun mezarının son hali ortaya çıktı. Etrafı yazılı taşlarla dolu mezarı görenler tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, "Bir huzur vermediler adama", "Ramiz Dayı'ya bu yapılır mı?", "Bu ülkede ölüye bile saygı yok", "Ailesi neden ilgilenmiyor" gibi yorumlar yapıldı.

Mezarlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.