Türkiye güzeli İdil Bilgen'den eleştirilere sert yanıt: Bilgi sahibi olmayan insanlar

Türkiye güzeli İdil Bilgen'den eleştirilere sert yanıt: Bilgi sahibi olmayan insanlar
Miss Turkey 2024'ün birincisi İdil Bilgen, taç giymesinin ardından sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı. Binlerce kişinin, birinci seçilmesine yönelik eleştirilerini dile getiren Bilgen, "Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum," diyerek tepki gösterdi.

Miss Turkey 2024'te birincilik tacını 24 yaşındaki tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen aldı. Bilgen, yarışmadan sonra sosyal medyada birinci olmaması gerektiği yönünde birçok eleştiri aldı. Ancak kısa sürede takipçi sayısı artan Bilgen, bu yorumlara kayıtsız kalmayarak, kendisine yöneltilen tepkilere yanıt verdi.

66E2C9C8E213B8575A39064B.jpg

Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen’in kızı olduğu öğrenilen İdil Bilgen, torpil iddialarıyla da gündeme geldi. Instagram hesabındaki yorumları kapatan Bilgen, NOW TV’de Çağla Şıkel’in programına katılarak eleştirilere ilk kez cevap verdi.

1732353

"NEGATİF YORUMLAR İNSANLARIN BOŞLUĞUNDAN KAYNAKLANIYOR"

Türkiye Güzeli, hakkındaki yorumlar için şu ifadeleri kullandı:

"Ben bir Türk kadınıyım. Türk Cumhuriyetimizi temsil etmek için bu unvanı aldım. Bununla çok gurur duyuyorum. Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum."

Tüm eleştirilere rağmen Bilgen, unvanını gururla taşımaya devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.