Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in babası tanıdık çıktı!

Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in babası tanıdık çıktı!
Dün akşam Miss Turkey 2024 yarışmasının birincisi seçildi. 19 yarışmacıyı geride bırakarak birinci olan kişi İdil Bilgen oldu. Bilgen'in babasının Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi olarak görev yapan Mustafa Levent Bilgen çıktı.

Dün akşam görkenli bir törenke düzenlenen Miss Turkey'in birincisi İdil Bilgen oldu. Bilgen'in babasının da tanıdık olduğu öğrenildi. Bilgen'in babası Levent Bilgen'in, Ekim 2023 tarihinden bu yana Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen olduğu ortaya çıktı. Bilgen, Ukrayna'ya atanmadan önce de 2014 ve 2016 yılları arasında Abu Dabi Büyükelçisi olarak görev yapmıştı. 2018 yılında annesini kaybeden İdil Bilgen, babası ve erkek kardeşi Metehan Bilgen ile cenazede görüntülenmişti.

Büyükelçi

RAKİPLERİNİ SOLLADI

Gecenin birincisi ise 1.80 boyundaki Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu İdil Bilgen oldu. Rakiplerini geride bırakan Türkiye Güzeli seçilen Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil edecek.

Baba

İdil Bilgen, birinciliğin ardından "Yarışmaya katılırken birinci olmayı çok istiyordum fakat olur mu olmaz mı bilmiyordum. Şansımı denemek istedim. Şu an ülkemi temsil edebilecek olmanın gururu beni çok heyecanlandırıyor" heyecanını ifadeleriyle dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.