Ücreti ödenemediği için dizi final yapmıştı! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı kazandığı ücret ortaya çıktı!

Ücreti ödenemediği için dizi final yapmıştı! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı kazandığı ücret ortaya çıktı!
Son olarak Now'da yer alan Gaddar dizisiyle izleyici karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'un dizisi final yapmıştı. Erken final kararının ise Ulusoy'un maaşının ödenememesi yüzünden olduğu ileri sürülmüştü. Ulusoy'un bölüm başı aldığı ücret ortaya çıktı.

Şimdilerde Netflix'teki yeni dizisiyle gündeme gelen başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy son olarak oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin yer aldığı Gaddar dizisiyle televizyon ekranlarında boy göstermişti.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Gaddar dizisi beklenmedik bir şekilde 20. bölümde final yapmıştı. Dizinin final kararının nedeni ise Çağatay Ulusoy'un maaşının ödenememesi olarak gösterilmişti.

gaddarrr.jpgÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI

Söylemezsem Olmaz'da yer alan habere göre Çağatay Ulusoy bölüm başına tam tamına 3,5 milyon TL kazanıyor. Ünlü ismin kazancı meslektaşlarından Hande Ataizi ve Halil Ergün'a da soruldu. Ataizi bu soru karşısında; 'yapımcı o kadar kazanabiliyor ki bir oyuncuya o kadar verebilecek. Oyuncular kazansın ya.' dedi.

'ALIYORSA HELAL OLSUN'

Halil Ergün ise Ulusoy'un aldığı maaşı duyunca; "Alıyorsa helal olsun. Şimdi hemen bunu soracağım" yanıtı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.