'Uğultulu Tepeler' film oluyor: Margot Robbie'nin partneri o isim olacak!

'Uğultulu Tepeler' film oluyor: Margot Robbie'nin partneri o isim olacak!
Emily Bronte'nin klasik eseri "Uğultulu Tepeler" beyazperdeye uyarlanıyor. Başrolde ise "Barbie" filminin yıldızı Margot Robbie yer alacak. Merakla beklenen filmde Robbie’nin partneri belli oldu.

Geçtiğimiz yılın en büyük gişe başarılarından biri olan Barbie filminin ardından Margot Robbie'nin sıradaki projesi açıklandı. Robbie, İngiliz edebiyatının ölümsüz eseri "Uğultulu Tepeler" filminde başrol oynayacak.

Robbie, filmde Earnshaw ailesinin asi kızı Catherine Earnshaw karakterini canlandıracak. Avustralyalı oyuncuya, son dönemin yıldız isimlerinden Jacob Elordi eşlik edecek. Elordi, hikayenin tutkulu ve karmaşık karakteri Heathcliffrolünde izleyiciyle buluşacak.

HEATHCLIFF ROLÜ JACOB ELORDI’NİN

Filmde Robbie'ye eşlik edecek isim son yılların yükselen oyuncularından Jacob Elordi oldu. Elordi, zengin Earnshaw ailesinin evlatlığı olan Heathcliff’i canlandıracak. Catherine ve Heathcliff arasındaki çalkantılı aşk, hikayenin merkezini oluşturuyor.

gni-zx2wuaesflo.jpeg
Jacob Elordi

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA EMERALD FENNELL

Yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini, Saltburn ve Yetenekli Genç Kadın filmleriyle tanınan Emerald Fennellüstlenecek. Yönetmen, aynı zamanda filmin yapımcıları arasında da yer alıyor. Fennell, 2020 yılında En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ı kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti.

ROBBIE KENDİ ŞİRKETİYLE ÜRETİYOR

Filmin yapımcılığını, Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley'nin kurucusu olduğu LuckyChap adlı film şirketi üstlenecek. LuckyChap, son yıllarda birçok başarılı projeye imza atarak sinema dünyasında adından söz ettiriyor.

FİLM ÇEKİMLERİ GELECEK YIL BAŞLIYOR

Emily Bronte’nin klasik romanından uyarlanan Uğultulu Tepeler filminin çekimlerine, 2024 yılında Birleşik Krallık'ta başlanması planlanıyor. Roman, İngiliz edebiyatının en önemli yapıtlarından biri olarak kabul ediliyor ve şimdiye kadar pek çok kez sinema ve televizyon için uyarlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.