Ülkeyi terk eden Selena'nın Selin'i Cansu Demirci yıllar sonra nikah masasında ortaya çıktı!

Ülkeyi terk eden Selena'nın Selin'i Cansu Demirci yıllar sonra nikah masasında ortaya çıktı!
Bir döneme damga vuran Selena dizisinde 'Selin' karakterini canlandıran Cansu Demirci dizinin ardından akademik kariyerine yönelmek için oyunculuğu bırakmış ve yurt dışına yerleşmişti. Yıllardır ne yaptığı merak edilen ünlü isim ortaya çıktı. Cansu Demirci'nin nikah kareleri kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Selena'da 'Selin' karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Cansu Demirci dizinin ardından adeta sırra kadem basmıştı. Akademik kariyerine yönelmek için oyunculuğu bıraktığı ve yurt dışına yerleştiği bilinen Cansu Demirci'nin son hali zaman zaman sosyal medyada gündem oluyordu.

Haızrlfıkk

Zaman zaman hakkında 'öldü mü?' şeklinde haberler de çıkan Cansu Demirci yıllar sonra ortaya çıktı. Cansu Demirci'nin nikah kareleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Hayatını bir süredir gözlerden uzak yaşayan Demirci'nin nikah karelerine beğeni ve yorum yağdı.

Swlinnnn

YORUM YAĞDI

Demirci'ye sosyal medyada; 'hiç değişmemiş', 'çok güzel görünüyor', 'hayırlı olsun', 'bu dizinin karakterleri büyümüyor', 'sonunda kanlı canlı görebildik' gibi yorumlar yapıldı

Cansus

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.