Ünlü çiftten kötü haber! Zeynep Demirel ve Volkan Demirel boşanıyor

Ünlü çiftten kötü haber! Zeynep Demirel ve Volkan Demirel boşanıyor
Magazin dünyasının gözde çiftlerinden olan Zeynep Sever Demirel ve Volkan Demirel'den kötü haber geldi. Ünlü çift boşanma kararı aldı.

 Eski milli futbolcu, futbol yorumcusu ve teknik direktör olan Volkan Demirel, 2010 yıllında dünyaevine girdiği Zeynep Sever Demirel ile mutlu bir evliliği olduğu görülüyordu. Ünlü çift, magazin camiasında adeta parmakla gösterliyordu. Ünlü çift 14 yıllık evliliği bitirme kararı aldı. Zeynep Demirel, 4 ay önce katıldığı bir programda "Aşk geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık" demişti ve bu sözler magazin gündeminde epey yankılanmıştı.

2009 Miss Belçika Güzellik Yarışmasında birinci olan ve 2010 eski milli kaleci Volkan Demirel ile nikah masasına oturan Zeynep Sever Demirel, boşanma kararı aldı.

Demirel

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ikili, 2014 yılında Yade, 2017'de ise Yeda ismini verdikleri kızlarını kucaklarına aldı. Bir süredir yan yana görünmeyen ikili, yollarını ayırma kararı aldı. Sabah'ın haberine göre, çift Hatay depremi öncesi boşanma kararı aldı ancak felaket nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldı. Bir süredir evliliğinde kara bulutlar dolaşan Zeynep Sever Demirel, boşanma işlemlerinin başlatılması için harekete geçti.

4 AY ÖNCEKİ SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

4 ay önce Ceyda Düvenci'nin programına katılan Zeynep Sever Demirel, evliliği hakkında şunları söylemişti: "Aşk gerçekten bir duygudan ibaret ve geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık! Realist tarafım ağır basıyor, ilk günkü heyecanı ararsan eğer, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı."

Volkan

"VOLKAN'LA  ZIT KARAKTERLERİZ"

Demirel, "Biz Volkan'la çok zıt karakterde iki insanız, depreme kadar da çok daha zıt karakterde iki insandık. Volkan maddeseldir, ben maneviyimdir. Volkan çok konfor düşkünüdür, ben daha yeniliklere açık bir tipimdir, onun için konforumdan vazgeçebilirim. O mesela lüks sever ben daha her şeye açık bir tipimdir." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.