Ünlü fenomen Rachel Araz ölümden döndü

Ünlü fenomen Rachel Araz ölümden döndü
Ünlü sosyal medya fenomeni Rachel Araz, trafik kazası geçirdiğini ve ölümden döndüğünü açıkladı. Araz, başından geçenleri "Korkunç bir pazar geçiriyorum" diyerek takipçileriyle de paylaştı.

İş insanı Sami Kirespi ile 2016 yılında hayatını birleştiren 36 yaşındaki fenomen Rachel Araz, 2018 yılında Galia'yı, 2020'de de Lionel'i, geçen şubat ayında da Isabella'yı kucaklarına almıştı.

Üç çocuk annesi Rachel Araz, trafik kazası geçirdi. Ölümden döndüğünü söyleyen ünlü isim, başından geçenleri Instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

"Korkunç bir pazar geçiriyorum. Ölümden döndüğüm bir kaza geçirdim" diyen Rachel Araz, paylaşımında şunları ifade etti:

"En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı. Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye. Sonrası ambulans, polis, hastane. Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum."

'İYİ Kİ YALNIZDIM'

Başarılı fenomen kaza anındaki düşüncelerini takipçileriyle şu sözlerle paylaştı:

"O saniyeler sadece şunu düşündüm; demek böyle ölüyor insanlar trafik kazalarında. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin başınıza bu gelebiliyor. Sinir sitemim çöktü, durmadan ağlıyorum. Allah korudu, başka bir açıklaması yok. İyi ki yalnızdım şükürler olsun ki, aksini düşünmek dahi istemiyorum." 

Rachel Araz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.