Ünlü menajer Mert Ramazan Demir'i nasıl keşfettiğini anlattı

Ünlü menajer Mert Ramazan Demir'i nasıl keşfettiğini anlattı
Ünlü menajer Tümay Özokur, keşfettiği ünlü isimlerden olan, "Yalı Çapkını" dizisinin yükselen yıldızı Mert Ramazan Demir'le yollarının nasıl kesiştiğini anlattı. Özokur, Mert Ramazan Demir'in kendisine Instagram’dan CV'sini yolladığını belirtti.

Menajer ve yetenek avcısı Tümay Özokur, Hakan Bilgin’in “Mekanın Sahibine Geldik” adındaki YouTube kanalına konuk oldu. Yüzlerce ismi eğlence dünyasına kazandıran Özokur, “Yalı Çapkını” dizisiyle dikkat çeken bir çıkış yakalayan Mert Ramazan Demir'i nasıl keşfettiğini de anlattı.

Menajer

Özokur, son dönemin popüler oyuncusuyla ilgili şunları söyledi:

“Mert Ramazan Demir şu an herkesin takdir ettiği bir oyuncu değil mi? Bana Instagram’dan müracaat etmişti. CV’sini atmıştı. Benden önce müracaat etmediği ajans kalmamıştı neredeyse… Bir de çok kötü, rezalet bir fotoğraf koymuştu, sağ olsun… Ben onun CV’sini okudum, fotoğrafına bakmadım. Oradan burs almış, buradan burs almış… Bu çocuk bu yerlerden burs aldıysa bunun bir yetisi vardır dedim. Ben onu ilk workshop’uma davet ettim ve Mert Ramazan Demir’le yolculuğunuz mesela öyle başladı…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.