Ünlü oyuncu Emma Stone'un isim kararı gündem oldu

Ünlü oyuncu Emma Stone'un isim kararı gündem oldu
Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone, son röportajında artık gerçek ismini kullanmak istediğini itiraf etti.

İki kez 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar kazanan ABD'li oyuncu ve yapımcı Emma Stone, artık sahne adı yerine doğum adı Emily Jean'i kullanmayı istediğini belirtti. Profesyonel sahne adı olarak 'Emma Stone'u kullanan başarılı oyuncu, gerçek isminin daha yansıtıcı olacağını düşünüyor.

"BANA SADECE 'EMILY' DEYİN!"

People'da yer alan habere göre Ünlü yıldız, The Curse filmindeki rol arkadaşı Nathan Fielder'la birlikte The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, mümkün olduğunca gerçek adı olan Emily'yi kullanmayı tercih ettiğini açıkladı.

The Hollywood Reporter'a, kendisine Emma yerine gerçek adıyla seslenen bir hayranını düzeltip düzeltmeyeceği sorusuna 35 yaşındaki oyuncu şu yanıtı verdi: 

''Hayır, bu çok hoş olurdu. Emily olmak isterdim.'' dedi ve ''Bazı nedenlerden dolayı, 'Artık bunu yapamam, bana sadece Emily deyin' dedim. Nathan bana Em diyor, ki bu daha kolay.'' ifadelerini kullandı.

NEDEN "EMMA" OLDU?

Emma Stone, sahne adı olarak 'Emma'yı seçerken, büyük hayranı olduğu Spice Girls grubunun üyesi Emma Button'dan esinlenmişti. Ancak Stone, gerçek adı 'Emily'ye olan bağlılığını ve bu ismi profesyonel hayatında kullanma isteğini vurguluyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.