Ünlü oyuncu Neslihan Atagül kendini doğaya verdi!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül kendini doğaya verdi!
Kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül, bir süredir ekranlarda yer almıyor. Son dönemde kendini doğaya veren Atagül, ilk mahsülünü aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. İşte detaylar...

Kadir Doğulu ile olan evliliğiyle adından söz ettiren Neslihan Atagül, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.Atagül, Fatih Harbiye dizisinde başrolü paylaştığı Kadir Doğulu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Son dönemde kendini bahçe işlerine veren oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz aylarda evinin bahçesine tohum ekmişti. O anları ise sosyal medya hesabından paylaşan Atagül'den yeni bir paylaşım daha geldi. Atagül'ün ektiği tohumlar büyüdü.

Düğğn

"GURURLU" NOTUNU DÜŞTÜ

Son dönemde kendini bahçe işlerine veren oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz aylarda evinin bahçesine tohum ekmişti. 31 yaşındaki güzel oyuncunun lüks evindeki bahçesine ektiği tohumlar sonuç verdi.

Doğa

Bahçenin son halini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle de paylaşan oyuncu, çektirdiği fotoğraflara "Gururlu" notunu düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.